Felhasználási feltételek

A Gyermekfejlesztes.hu weboldalt, valamint az oldalhoz kapcsolódó Fórumot (http://forum.gyermekfejlesztes.hu, a továbbiakban: Weboldal) a Datatravel Kft. (adószám: 23090916-3-13) üzemelteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi Felhasználási feltételeket, az Adatkezelési tájékoztatót, valamint a Fórum Szabályzatban foglalt tudnivalókat elfogadja. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a felhasználási feltételekben foglaltakkal, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

1. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.
Az adatkezeléssel kapcsolatos információkért kérem tanulmányozza át az Adatkezelési tájékoztatót.
2. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.
3. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.
Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvén keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.
4. A Weboldalon megtalálható a regisztrált Terapeuták listája. Ez a lista kizárólag az abban szereplő személyekkel az adatlapokon feltüntetett, gyermekek fejlesztéséhez kapcsolódó szolgáltatásaik igénybevétele céljából történő kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra a lista adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett.

A Terapeuták adatait a Felhasználó kizárólag az erre a célra, a Weboldalon kialakított kereső felületen keresztül töltheti le.

5. A Weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül gyermekek fejlesztéséhez kapcsolódó közvetlen tanácsadásnak, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el. Gyermekek fejlesztéséhez kapcsolódó tanácsadást és kezelést a terapeuták kizárólag a gyermek személyes állapotfelmérése után végezhetnek. A Weboldal a megfelelő terapeuta kiválasztásában kíván segítséget nyújtani.
6. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
7. A Weboldalon található külső hivatkozások (a gyermekfejlesztes.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.
8. A Weboldal ‘fórum’ rovatában, valamint a Weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.
9. Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.
10. Az Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek  megváltoztatásának jogát fenntartja. Az esetleges módosításokról a felhasználók előzetes értesítést kapnak a változtatás utáni első belépéskor, illetve a Gyermekfejlesztes.hu Fórumon az aktuális hírek között.

Hatályos: 2017. augusztus 1-től