A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem magyar-kommunikáció szakon, a magyar mellett elvégeztem a tanárképzést is, de ekkor még nem gondoltam, hogy ez utóbbinak hasznát is fogom venni. Végül a saját gyermekeim ébresztettek arra rá, hogy a tanulási terápia az én világom, ahol egyénre szabottan, célzottan tudom a gyerekeket segíteni. Innen már egyenes út vezetett a NILD terápia irányába, melyet később az AIT figyelemfejlesztő tréning követett, szintén saját gyermekem megkésett beszédfejlődéséből kiindulva. Azóta is folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy a gyermek problémáját a lehető legadekvátabban tudjam kezelni, annak érdekében pedig, hogy mindketten jól érezzük magunkat a foglalkozáson, számos fejlesztő játékkal színesítem az óráinkat.

Jelmondatomat Kahlil Gibrantól kölcsönöztem: “A jó tanító nem saját tudásának gyümölcseit osztja meg a tanítványaival, hanem megmutatja nekik, hogyan arassák le saját gondolataik gyümölcseit.”

Nyitvatartási idő

Hétfő

8:00-18:00

Kedd

8:00-18:00

Szerda

8:00-18:00

Csütörtök

8:00-18:00

Péntek

8:00-18:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Az okleveleket és képesítéseket ellenőriztük!

A regisztráció során a terapeutától bekértük a képesítéseket igazoló dokumentumokat. A terapeuta adatlapján csak olyan végzettségek, tanfolyamok, képesítések jelennek meg, amelyeket ezen dokumentumok alapján valósnak vélünk.

Elérhetőségek

Cím:

Alsónémedi

GPS:

47.3166722, 19.1586307

Telefon:
Web:

-

Üzenetet hagyok