Évek óta sikeresen alkalmazom dr. A.A. Tomatis módszerét, melyben a hallásészlelés révén lehet fejleszteni különböző készségeket. Meg lehet tanítani a résztvevőknek a hangok pontos megkülönböztetését, mely révén a tanulási nehézségeket, magatartási, figyelmi problémákat lehet csökkenteni. Könnyebbé válik az iskolai zajban a beszédértés, a nyelvtanulás, írás-olvasás, helyesírás. Beindul a beszéd, ill. csökkennek a beszédhibák, az autisztikus tünetek, javul a mozgás, egyensúly, íráskép, feloldódik a mutizmus.

Az ILF neurofeedback tréninget sok területen lehet alkalmazni: szorongás, depresszió, tanulási nehézségek, ADHD, ADD, autizmus spektrumzavar, alvászavar, magatartás problémák. Hosszabb alkalmazása a résztvevők majdnem mindegyikénél jelentős változást hoz, segítséget jelent.

GMP terapeuta, Neurofeedback – ILF, Neurofeedback terapeuta, Tomatis tréner, Budapest, XVII. kerület

Nyitvatartási idő

Hétfő

8:00-18:00

Kedd

8:00-18:00

Szerda

8:00-18:00

Csütörtök

8:00-18:00

Péntek

8:00-18:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Az okleveleket és képesítéseket ellenőriztük!

A regisztráció során a terapeutától bekértük a képesítéseket igazoló dokumentumokat. A terapeuta adatlapján csak olyan végzettségek, tanfolyamok, képesítések jelennek meg, amelyeket ezen dokumentumok alapján valósnak vélünk.

Elérhetőségek

Cím:

Budapest 17. kerület

GPS:

47.4803, 19.2667001

Telefon:

-

E-mail:

-

Web:

-