Kedves Szakemberek/Fejlesztő központok!

Oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy megbízható információkkal segítse a szülőket a különböző terápiás módszerek és terapeuták közötti keresésben. Azért, hogy ennek az igénynek minél jobban eleget tudjunk tenni, az oldalra történő felkerülés nem automatikus.

Célunk, hogy az oldalon a lehető legtöbb segítő, fejlesztő terapeuta és fejlesztő központ fellelhető legyen, így minden szakember részére biztosítjuk a Gyermekfejlesztes.hu weboldalra történő felkerülés lehetőségét!

A regisztráció két lépésből áll, ami egy webes űrlap kitöltését és egy telefonos adategyeztetést jelent.

A szakemberek/fejlesztő központok egy webes űrlap kitöltésével regisztrálhatnak az oldalra, de az ott megadott információk NEM kerülnek fel automatikusan!

Fontos, hogy a regisztrált szakemberekkel személyesen vesszük fel a kapcsolatot ezért fontos kiemelnünk a telefonszám megadásának szükségességét. Az űrlap beérkezésétől számítva kb, 1-1,5 héten belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot. A személyes adategyeztetés mellett ellenőrizzük a végzettséget igazoló dokumentumokat (bekérjük) és csak ezután tesszük közzé adataikat az oldalon.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kizárólag olyan szakemberek kerüljenek megjelenítésre a Gyermekfejlesztes.hu weboldalon, akik megfelelő, tanúsítvánnyal igazolható végzettségekkel rendelkeznek, így valódi, megbízható szakértői az adott fejlesztési területeknek.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a „Gyermekfejlesztés.hu” csapatának egyik legfőbb célkitűzése a szakemberek összegyűjtésén túl a hitelesség, a szakmaiság biztosítása, annak megőrzése.

Regisztráció előtt kérem olvassák el figyelmesen a Felhasználási feltételeket.

Köszönettel,
A Gyermekfejlesztes.hu csapata