A  CSILLAGJÁRÓ FEJLESZTŐHÁZ  Budaörsön működik, de szeretettel várjuk a környező településekről érkezőket is.

A Csillagjáróban 2 tornaszoba 1 foglalkoztató és egy 400m2-es kert várja a gyerekeket, melyben a játékok között egy mezítlábas labirintus is van.

Elsősorban az 5-14 éves gyermekek harmonikus fejlődését szeretnénk elősegíteni, de vannak foglalkozásaink nagyobbaknak, sőt felnőtteknek is.

Célunk, hogy egymásra épülő módszerek segítségével a tanuláshoz szükséges képességeket és készségeket kibontakoztassuk, így a gyermek egész személyiségét fejlesszük.

Ehhez a legújabb pedagógiai módszereket alkalmazzuk ahhoz, hogy a gyermekek erősségeit megkeressük, amire majd építhetünk.

Mindenki számára az egyéni fejlődéséhez szükséges módszert választjuk ki, melynek megállapításhoz egy állapotfelmérést végzünk.
Szakembereink között van fejlesztőpedagógus-tanító, gyógypedagógus, konduktor- óvodapedagógus, gyógytestnevelő. Együttműködünk pszichológus, logopédus, audiometrikus és optometrikus kollegával is.

 

 

 

AIT/ FST hallásterapeuta, Alapozó mozgásterapeuta, Alapozó terapeuta (egyéni és kiscsoportos terapeuta), Fejlesztő pedagógus, GMP terapeuta, Gyógypedagógus, Homloklebeny terapeuta, Konduktor, NILD I, NILD II, NILD III, NILD terapeuta, Budaörs

Nyitvatartási idő

Hétfő

8:00-19:00

Kedd

8:00-19:00

Szerda

8:00-19:00

Csütörtök

8:00-19:00

Péntek

8:00-14:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Elérhetőségek

Cím:

2040 Budaörs, Csillag utca 1.

Üzenetet hagyok