A Kerek -Világ Ház Alapítvány megalapítása előtt  célunk az volt, hogy a segítségre szoruló gyermekek és családjuk számára elérhetővé tegyük az idegrendszert fejlesztő terápiánkat. Ezt megelőzően 10 évig  ideggyógyász- neurológus támogató segítségével, szakmai irányításával történt a munka és gyűltek a tapasztalatok. 2002-ben anyanyelvi, zenei hallásra épülő módszer alkalmazásával tovább bővültek a lehetőségek. 2006 elejétől a beszédfejlődésben megkésett gyermekek terápiáját is el tudjuk látni. 2014-től oszteopátiás vizsgálat és kezelés is része a tevékenységünknek.  Tevékenységeinket gyermekgyógyász szakorvos, neurológus szakorvos, pszichológus, urológus, logopédus, vision terapeuta, optometrista szakemberek együttműködésével végezzük. 2016. december 31-el bejegyezték alapítványunkat.

A hozzánk forduló családokkal hosszútávú együttműködést tervezünk,  általában évekig nyomonkövethetjük az életüket, a gyermek fejlődése során bekövetkező változásokat. Legtöbb esetben nem csak a gyermek igényel segítséget, hanem a szülők is, akik a kialakult,  általuk megoldhatatlannak tűnő nehéz helyzetben úgy érzik, hogy máshol nem találtak megoldást. Feladatunk összetett: a gyermeket fejleszteni legjobb tudásunk szerint, a szülőt pedig helyzetbe hozni és megerősíteni szülői kompetenciájában.

Évek óta egyre több szülő kér segítséget gyermeke számára, akik közül csak keveset tudunk ellátni kapacitásaink végessége miatt. Szükségessé vált, hogy a 2014-ben megvásárolt ingatlanon idén átalakításokat végezzünk, új termeket alakítsunk ki, illetve több terapeutát képezzünk és vonjunk be  a fejlesztésekbe. Terveink szerint a meglévő épületet bővítenénk 2 tornateremmel, melyek lehetővé tennék az eddig hiányzó infrastruktúra miatt elutasításra kerülő gyermekek ellátását. Anyagi forrásaink azonban szűkösek, így támogatókat keresünk céljaink megvalósításához.

Alapítványunk támogatásával a gyermekek lehetőséget kapnak szunnyadó képességeik maximális kiteljesedésére és a lehető legönállóbb életre.

Nyitvatartási idő

Hétfő

08.00 - 19.30

Kedd

08.00 - 19.30

Szerda

08.00 - 19.30

Csütörtök

08.00 - 19.30

Péntek

08.00 - 19.30

Szombat

-

Vasárnap

-

Az okleveleket és képesítéseket ellenőriztük!

A regisztráció során a terapeutától bekértük a képesítéseket igazoló dokumentumokat. A terapeuta adatlapján csak olyan végzettségek, tanfolyamok, képesítések jelennek meg, amelyeket ezen dokumentumok alapján valósnak vélünk.

Egyéb szolgáltatások

Beszédfejlesztés

Beszédpercepció

Egészségfejlesztés

Életmódtanácsadás

Zeneterápia

Oszteopátia

Elérhetőségek

Cím:

8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 26.

GPS:

47.1853723, 18.430887

Telefon:
Üzenetet hagyok