Pili Brigitta vagyok, 2001-ben végeztem a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karàn.
Több éves pedagóguspályám során folyamatosan kerestem a hatékonyabb módszereket a megkésett beszédfejlődésű, figyelmi problémákkal küzdő, Asperger szindrómás, nem beszélő Autista  és hallási érzékenységgel küzdő gyermekek hatékony támogatásához.
Megtapasztaltam, hogy a hallásunknak jelentős szerepe van viselkedésünk és fejlődésünk szempontjából.
A megfelelő észlelés, hallás és ingerfeldolgozás meghatározza beszédünk, magatartásunk, pszichés jólétünk és tanulási képességeink alakulását. Ezért képesítést szereztem a nemzetközileg elismert AIT/FST tréner (Hallási Figyelemfejlesztő Tréning) (Auditory Integration Training ) képzésen.

Az elmúlt években több továbbképzésen vettem részt, hogy ismereteimet folyamatosan bővítsem. De a fejlesztő tevékenységeken túlmenően fontosnak tartom, hogy a gyermekek Táplálkozásával ( helyes táplálkozás kialakítása) és annak esetleges negatív hatásaival (ételérzékenység, felszívódási zavarok ) is foglalkozzam, mivel hiszek abban, hogy a teljes körű támogatás és fejlődés érdekében minden területre oda kell figyelnünk és ezt Funkcionális Táplálkozási tanácsadóként támogathatom.

Fejlesztő tevékenységeim során számos ADHD-s, Asperger-szindrómás, autista és viselkedési, figyelemzavarral küzdő gyermek fejlődését támogattam már. Ekkor merült fel bennem az igény, hogy még hatékonyabb módon segíthessem őket. Ezért döntöttem úgy, hogy a Neurofeedback trénerként is tevékenykedem.

A Neurofeedback egy kiváló terápiás módszer, amely sok gyermeket érintő problémához nyújt segítséget,

A gyermekek képesek jobban szabályozni az agyi aktivitásukat, ami pozitívan hat a figyelemre, viselkedésre és tanulási képességekre.

Öröm látni amikor a gyermekek elindulnak saját fejlődésük és boldogulásuk útján – jó érzés tudni, hogy én is hozzájárulhattam.

 

Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00-18:00

Kedd

9:00-18:00

Szerda

9:00-18:00

Csütörtök

9:00-18:00

Péntek

9:00-18:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Az okleveleket és képesítéseket ellenőriztük!

A regisztráció során a terapeutától bekértük a képesítéseket igazoló dokumentumokat. A terapeuta adatlapján csak olyan végzettségek, tanfolyamok, képesítések jelennek meg, amelyeket ezen dokumentumok alapján valósnak vélünk.

Elérhetőségek

Cím:

2049 Diósd

GPS:

47.410278052836, 18.947488376782

Telefon:
Üzenetet hagyok