Komplex fejlesztő foglalkozások és felmérések óvodásoknak és kisiskolásoknak a Perla fejlesztőházban, Budapesten, Zuglóban a XIV. kerületben.

Veréb Gyöngyi vagyok, pszichopedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógus, okleveles interkulturális pszichológia és pedagógia szakos bölcsész és Sindelar I. Tréner. 2015 szeptembere óta dolgozom gyógypedagógusként, folyamatosan képzem magam.
A gyermekek nevelésében, oktatásában, fejlesztésében nagy hangsúlyt fektetek az önállóságra való nevelésre, a gyakorlatorientált oktatásra és a személyre szabott képességfejlesztésre. Az egyéni és csoportos képességfejlesztéshez és a vizsgálatok elvégzéséhez mindig megfelelő, hatékony és nyugodt teret alakítok ki. A foglalkozás alatt biztosítom a játékosságot, amik által a gyerekek szeressenek, akarjanak, tudjanak jókedvűen tanulni, illetve képesek legyenek az önálló ismeretszerzésre. Foglalkozásaim alatt igyekszem a megfelelő motiváció kialakítására és arra, hogy a munka mindig lendületes legyen.
A fejlesztő foglalkozásaim sérülésspecifikusak, melyek az egyéni szükségleteknek megfelelően alakulnak. Kiemelten fontosnak tartom a szülőkkel való kapcsolattartást és tanácsadást.

Foglalkozások: Képesség- és készségfejlesztés, Komplex gyógypedagógiai fejlesztés, Figyelemfejlesztés, Iskola-előkészítő foglalkozás, Finom- és grafomotoros fejlesztés, Részképesség-fejlesztés: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia vizsgálata és terápia, Sindelar-Zsoldos Program I. – Fejlesztőprogram tanulási és magatartási zavarok megelőzésére óvodáskorban és iskolakezdéskor, Mozgásos (homloklebeny) gyakorlatok a tanulás hatékonyabbá tételéhez

Nyitvatartási idő

Hétfő

8:00-19:00

Kedd

8:00-19:00

Szerda

8:00-19:00

Csütörtök

8:00-19:00

Péntek

8:00-19:00

Szombat

8:00-12:00

Vasárnap

-

Elérhetőségek

Cím:

1148 Budapest, Zugló, XIV. kerület, Kalapács utca 10.

Üzenetet hagyok