Kedves Látogató!

A Gyermekfejlesztes.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy hasznos információkkal segítse a Szülőket, ha gyermekeik fejlesztésére vagy speciális terápiákra van szükségük. Ehhez az első és legfontosabb lépés, hogy minden érdeklődő megtalálja gyermeke számára a megfelelő szakembert! Ebben szeretnénk segíteni.

Oldalunk a gyermekek fejlesztésével foglalkozó szakembereket/fejlesztő központokat fejlesztési területenként közös oldalra gyűjti, rendszerezi a szükséges információkat, elérhetőségeket és térképes keresővel is segíti a fejlesztési helyszín kiválasztását. Legyen szó akár prevencióról, akár már kialakult, esetleg diagnosztizált problémáról, az oldal segítségével az érintett gyerekek és szüleik gyorsan és egyszerűen tájékozódhatnak az őket érintő problémák megoldási lehetőségeiről, segítséget, útbaigazítást kaphatnak, hogy mielőbb megtalálják a számukra leginkább megfelelő szakembert.

Az ún. „Szülői fórum”-on lehetőséget biztosítunk a Szülők számára, hogy a felmerülő kérdéseiket megírják, amiket aztán az érintett terapeuták megválaszolhatnak, így segítve az első lépések megtételét, lerövidítve ezzel a hosszas szakember keresgélést.

Célunk, hogy az oldalon a lehető legtöbb segítő, fejlesztő terapeuta és fejlesztő központ fellelhető legyen, így minden szakember részére biztosítjuk a Gyermekfejlesztes.hu weboldalra történő felkerülés lehetőségét!

A szakemberek/fejlesztő központok egy webes űrlap kitöltésével regisztrálhatnak az oldalra, de az ott megadott információk NEM kerülnek fel automatikusan. A regisztrált szakemberekkel személyesen vesszük fel a kapcsolatot, ellenőrizzük a végzettséget igazoló dokumentumokat és csak ezután tesszük közzé adataikat az oldalon. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kizárólag olyan szakemberek kerüljenek megjelenítésre a Gyermekfejlesztes.hu weboldalon, akik megfelelő, tanúsítvánnyal igazolható végzettségekkel rendelkeznek, így valódi, megbízható szakértői az adott fejlesztési területeknek.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a „Gyermekfejlesztés.hu” csapatának egyik legfőbb célkitűzése a szakemberek összegyűjtésén túl a hitelesség, a szakmaiság biztosítása, annak megőrzése.

Gyermekfejlesztes.hu csapata