Dr. Kovácsné Hajdu Zsuzsanna vagyok, logopédus-gyógypedagógus, angol szakos nyelvtanár. 23 év óta dolgozom logopédusként. Szeretek emberekkel foglalkozni, jó szívvel, örömmel végzem a hivatásomat. Folyamatosan képzem magam, hogy minél hatékonyabban tudjam segíteni pácienseimet.

A következő logopédiai terápiákat végzem: nyelvlökéses nyelés (a fogszabályzást kiegészítő kezelés), rekedtség ,(dysphonia) pöszeség terápia, dyslexia prevenció és reedukáció, dadogás kezelése, iskolaérettségi vizsgálat, beszédészlelés,-értés fejlesztése

PROMPT logopédiai terápia -val is foglalkozom (PROMPTS FOR RESTRUCTURING ORAL MUSCULAR PHONETIC TARGETS)

A Deborah A. Hayden , amerikai logopédusnő által kidolgozott PROMPT manuális terápia során az arc meghatározott pontjaira irányuló finom, de határozott nyomások, érintések alkalmazásával, bizonyos izmok és idegvégződések kézzel történő ingerlésével a páciens képes lesz motoros kontroll alá hozni a hangképzéshez szükséges beszédszerveit. Kiváló segítséget ad a szükségtelen vagy helytelen izommozgások, mint például az állkapocs csúszása vagy a nem megfelelő ajak mozgás kiiktatásában is. A logopédiai foglalkozások hatékonyságát elősegíti a megfelelően alkalmazott manuális izomstimuláció, különösen figyelemzavaros vagy nehezen együttműködő gyermekek esetében.

A terápia ajánlott:
– megkésett,-vagy akadályozott beszédfejlődésű gyerekeknek
– artikuláció zavara (beszédhiba) esetén
– izomtónus zavar esetén
– a beszédprodukciót érintő idegrendszeri elváltozás(aphasia) esetén
– a beszéd folyamatosságának zavara esetén (dadogás, hadarás)
– hallássérülés esetén
– autizmus spektrumzavar esetén
– a beszédszervek eltérésén alapuló problémáknál

Nyitvatartási idő

Hétfő

12:00-19:00

Kedd

12:00-19:00

Szerda

12:00-19:00

Csütörtök

12:00-19:00

Péntek

12:00-19:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Az okleveleket és képesítéseket ellenőriztük!

A regisztráció során a terapeutától bekértük a képesítéseket igazoló dokumentumokat. A terapeuta adatlapján csak olyan végzettségek, tanfolyamok, képesítések jelennek meg, amelyeket ezen dokumentumok alapján valósnak vélünk.

Egyéb szolgáltatások

PROMPT logopédiai terápia

PROMPT logopédiai terápia (PROMPTS FOR RESTRUCTURING ORAL MUSCULAR PHONETIC TARGETS) A Deborah A. Hayden , amerikai logopédusnő által kidolgozott PROMPT manuális terápia során az arc meghatározott pontjaira irányuló finom, de határozott nyomások, érintések alkalmazásával, bizonyos izmok és idegvégződések kézzel történő ingerlésével a páciens képes lesz motoros kontroll alá hozni a hangképzéshez szükséges beszédszerveit. Kiváló segítséget ad a szükségtelen vagy helytelen izommozgások, mint például az állkapocs csúszása vagy a nem megfelelő ajak mozgás kiiktatásában is. A logopédiai foglalkozások hatékonyságát elősegíti a megfelelően alkalmazott manuális izomstimuláció, különösen figyelemzavaros vagy nehezen együttműködő gyermekek esetében. A terápia ajánlott: - megkésett,-vagy akadályozott beszédfejlődésű gyerekeknek - artikuláció zavara (beszédhiba) esetén - izomtónus zavar esetén - a beszédprodukciót érintő idegrendszeri elváltozás(aphasia) esetén - a beszéd folyamatosságának zavara esetén (dadogás, hadarás) - hallássérülés esetén - autizmus spektrumzavar esetén - a beszédszervek eltérésén alapuló problémáknál

Elérhetőségek

Cím:

1163 Budapest, Guzsaly utca 36.

GPS:

47.5034403, 19.1792854

Telefon:
Web:

-

Üzenetet hagyok