Oligofrén-pszichopedagógia szakos gyógypedagógusként fő munkámban hosszú évek óta dolgozom szakértői bizottság által diagnosztizált, különleges bánásmódot igénylő gyerekekkel: a diagnózis széles spektrumán.

Sokféle kiváló kognitív fejlesztő programot, módszert és mozgásterápiát megismertem és alkalmaztam a mindennapi gyógypedagógiai-terápiás munkámban( Alapozó- TSMT- Meixner-Dékány-Sindelar-GMP-féle terápiák , mire rátaláltam az INPP Gyakorlatprogramra©.

Több év csoportos iskolai INPP reflex-gátló terápiás munka és egyéni terápiás megsegítés után : ma már saját meggyőződésből, tapasztalatból tudom, hogy a gyerekek többségénél, akik tanulási, magatartási nehézségekkel küzdenek, még működik néhány primitív reflex, vagy alulfejlettek a testtartási reflexek vagyis megkésett idegrendszeri fejlődés is áll a háttérben.

Ez annyit jelent, hogy a sokféle diagnózis hátterében közös az, hogy az idegrendszer nem kellően érett, a korai fejlődés egy fázisa kimaradt, lelassult, vagy leállt.

Az INPP Gyakorlatprogram© segítségével az idegrendszeri eltérések kiküszöbölhetők, így a legtöbb esetben megoldódnak a magatartási és tanulási problémák, javul a figyelem, az egyensúly és mozgáskoordináció, ezáltal a gyermekek alkalmassá válnak az iskolai életre és az eredményes tanulásra.

Szeretem, hogy az INPP egyéni Gyakorlatprogram© home tréningként működik, vagyis a szülővel, gyermekkel közösen partnerként dolgozunk a cél érdekében, és szeretem, hogy szemlélete holisztikus.

Nyitvatartási idő

Hétfő

8:00-18:00

Kedd

8:00-18:00

Szerda

8:00-18:00

Csütörtök

8:00-18:00

Péntek

8:00-18:00

Szombat

-

Vasárnap

-

Elérhetőségek

Cím:

5000 Szolnok, Kassai utca 30.

Üzenetet hagyok